SÖKES:
MODERN PROJEKTLEDARE
TILL ETT MODERNT TRYCKERI

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri, åtta45, tryckeri, offset, trycksaker, digitaltryck, folder, affisch, visitkort, katalog, tidskrift, tidning, förpackning

VI SÖKER PROJEKTLEDARE MED ÖGA FÖR DETALJER
Brinner du för att ge god service och tycker om att arbeta med många kontaktytor? Är du noggrann, strukturerad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i team? Är du den som tar egna initiativ och har öga för detaljer? Har du ett positivt förhållningssätt? Då kommer du att trivas med att arbeta hos oss på Åtta.45 Tryckeri!

DIN PROFIL
Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenhet av grafisk produktion. Du är utåtriktad, representativ, affärsinriktad och flexibel. Vidare är du trygg i dig själv, öppen, stresstålig, prestigelös och alltid professionell i ditt yrkesutövande. Du ska ha lätt för att uttrycka dig och kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Självklart är du en ansvarstagande person som kan prioritera och ta egna initiativ. Känner du igen dig i den beskrivningen så kan vi erbjuda en rolig och utvecklande tjänst.

TJÄNSTEN
Tjänsten innebär att du skall kunna kalkylera, offerera, skriva in order och givetvis ha kundkontakt. Helt enkelt leda jobben från offert till leverans. Vi arbetar i affärssystemet Printvis. Har du erfarenhet därav är det meriterande men inget krav.

ÖVRIGT
Vi erbjuder dig trevlig arbetsmiljö på ett av Sveriges största och mest expansiva tryckerier. Våra nya fina lokaler ligger i Veddesta, Järfälla. Tjänsten är heltid med start omgående.

LÅTER DET INTRESSANT?
Om du tycker att detta verkar intressant så kontakta oss redan idag då urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas direkt. Sök genom att maila ditt CV och personliga brev till hakan.hansson@atta45.se

Möt framtiden på Sveriges modernaste tryckeri.

Taggar: nyhet, diverse