– JAG SPARAR MYCKET TID
PÅ ATT ANVÄNDA FLIPPTRYCK

Publicerad

MED FLIPPTRYCK SÄTTER ÅTTA.45 NY STANDARD I
DEN TRADITIONELLA TRYCKERIBRANSCHEN.

– Jag sparar mycket tid på att använda Flipptryck i mina dagliga produktioner, säger Ola Lundberg, Production Manager på Sitrus som är en av Sveriges största produktionsbyråer.

Flipptryck är en e-handel för trycksaker – ett smart sätt att beställa över nätet till riktigt bra pris. Beställaren erbjuds avancerade trycksaker – som broschyrer, tidningar, visitkort, affischer och blad.

Med ett nytt affärssystem som integreras med marknadsportalen har Åtta.45 skapat en tratt där kunderna bokstavligen bara ”droppar” sina tryckfiler. Som kund väljer du upplaga, format, papper och antal sidor. Du ser priset direkt och kan ladda upp ditt tryckoriginal. Alla beställningar granskas innan de trycks. Sedan är allt klart från offert och beställning hela vägen fram till leverans, fakturering och uppföljning.


När du beställer i Flipptryck delar du tryckkostnader med andra kunder. Pris och leveranstid ser du innan du slutför beställningen.

En av de kunder som regelbundet använder Åtta.45:s Flipptryck är Sitrus, en byrå som arbetar med kommunikation, allt från insikter och strategi till produktion, distribution och analys.

Sitrus kom till 2015 då systerbolagen Citat och JG Communication gick ihop för att utveckla en helt ny sorts byrå. I dag är Sitrus 190 personer, arbetar med några av Sveriges starkaste varu­märken inom B2B, B2C och offentlig sektor. Sitrus finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Kharkov.

– Flipptryck täcker in de flesta av mina snabba, vardagliga leveranser, säger Ola Lundberg på Sitrus. En detalj som jag verkligen uppskattar, är att jag direkt får totalpris och även leveransdag.

– Mina vanligaste beställningar i Flipptryck är lösblad, foldrar, 6-sidingar, klamrade broschyrer och även rollups. Jag saknar egentligen bara en produkt i shoppen i dagsläget, tryck på Kapaskivor, men det alternativet kanske dyker upp i framtiden.


Detta är en artikel publicerad i vår senaste kundtidning ÅTTA.45 Magazine.
Är du nyfiken på Flipptryck?Taggar: kundcase