DRÖMKATALOGEN VINNER PRIS

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri, åtta45, tryckeri, offset, trycksaker, digitaltryck, folder, affisch, visitkort, katalog, tidskrift, tidning, förpackning

DRÖMKATALOGEN VINNER PRIS ÅT OH MY! OCH SKIDSTAHUS

På prisgalan Swedish Content Awards vann byrån Oh My! och deras uppdragsgivare Skidstahus 1:a pris i kategorin "Bygg, Entreprenad och Fastigheter" med deras tjänst "Drömkatalogen".

skidstahus.se är det enkelt att välja innehåll och de hustyper man är intresserad av. Istället för en katalog med alla husvarianter så skapar kunden själv sin egen drömkatalog. Vi på Åtta.45 trycker och distribuerar drömkatalogerna till Skidstahus kunder.

Vi gratulerar Oh My! och Skidstahus till 1:a priset!

Att skapa och trycka fina kataloger är något av vår specialitet på Åtta.45 Tryckeri. En tryckt katalog är något som människor uppskattar. Den tryckta katalogen ger snabbt illustrativ information. Den ger inspiration till köp och betraktaren får en överlägen överblick på ett superenkelt sätt som webben inte förmår. Den är också ett bra komplement till marknadsföringen och inspirerar till besök i butiker och e-handelsplatser online.


Har du frågor kring detta? Kontakta Mikael Ekenheim på 08-553 348 26 eller Mikael.Ekenheim@atta45.se så hjälper han dig!

LÄS ÄVEN:


UPPTÄCK FÖRDELARNA MED
KUNDANPASSAD E-HANDELIT’S SHOWTIME!
40 TIPS INFÖR MÄSSOR!


Taggar: nyhet