ETT NYTT ÅR MED
FANTASTISKA MÖJLIGHETER!

Publicerad

Åtta.45 Tryckeri, åtta45, tryckeri, offset, trycksaker, digitaltryck, folder, affisch, visitkort, katalog, tidskrift, tidning, förpackning

Så har nyårsklockan slagit och ett nytt år av möjligheter ser dagens ljus. Vi påbörjar en ny almanacka och lär handen att skriva 2018. Blickar vi framåt så kommer 2018 med all sannolikhet att bli ett händelserikt år men låt oss börja med att titta i backspegeln.

2017 – PÅ MÅNGA SÄTT ETT FANTASTISKT ÅR
Vid det här laget är vi på Åtta.45 Tryckeri vana vid utveckling och förändring. Den digitala revolutionen har skapat nya kanaler för nyheter och kommunikation. De nya förutsättningarna och en tuffare marknad har präglat grafiska branschen det senaste decenniet. Om vi lärt oss något så är det att det går inte att sitta still och titta på medan man blir omsprungen av andra. Man måste följa med sin tid och anpassa sitt erbjudande efter kundens behov. Ett tryckeri måste idag rusta sig med en bredd och kompetens långt större än de produkter som kommer ur en tryckpress.

Under 2017 genomförde vi förvärvet av DM/DR-anläggningen i Falun och flera av tidigare års förvärv implementerades fullt ut i organisationen. Vårt nya breda erbjudande av produkter och tjänster kommuniceras nu på hemsidan som fick en ny navigation och gränssnitt. Vi fick 75 st nya medarbetare och ökade vår omsättning till 315 miljoner kronor. Sett i backspegeln så har 2017 varit ett smått fantastiskt år.

KOMMER 2018 ATT SLÅ OSS MED HÄPNAD?
Idag sprids budskapen snabbare än en löpeld. Oavsett om du kollar in flödet på Facebook eller en twittrande president så är det viktigare än någonsin att vara källkritisk. Undersökningar visar att tryckt media har ett större förtroendekapital hos läsaren än de digitala kanalerna. Vi vet att man måste vara källkritisk på nätet. Årets riksdagsval gör detta extra aktuellt. Du kan räkna med en het debatt om hur de sociala medierna kan påverka valets utgång.

Att kommunicera genom tryckta medier har fördelar gentemot digitala nyhetsflöden. Värt att veta är att läsaren ofta uppfattar det tryckta ordet som mer genomtänkt och sanningsenligt. Fler snackisar under året och möjligheter till kommunikation är naturligtvis vinter-OS i Sydkorea och fotbolls-VM i Ryssland.

VÅR STORA BREDD SKAPAR BÄTTRE AFFÄRER FÖR DIG
I år står Åtta.45 Tryckeri starkare än någonsin och täcker hela ditt behov av trycksaker. Vi trycker allt från kataloger, tidskrifter, broschyrer, DM/DR, visitkort, förpackningar mm. Vi har e-handelslösningar som skapar bättre struktur och hjälper våra kunder ha full koll över sina beställningar – 24/7. Om du behöver hjälp med tryckoriginal så har vi en ateljé, fotograf och fotostudio. Vår avdelning för logistik är proffs på adressering, kuvertering, inplastning och portooptimering.

Vi ser fram emot ett riktigt spännande år och
hälsar dig varmt välkommen till ett modernt tryckeri.

//Red.

Taggar: inspiration