ÅTTA.45 FÖRVÄRVAR
JOMA GRAFISK PRODUKTION

Publicerad

NYTT FÖRVÄRV I SÖDRA SVERIGE

Åtta.45 Tryckeri AB har förvärvat Joma Grafisk Produktion AB i Ljungby
fr. 2017-01-01.

Joma GP omsätter ca 36 mkr och har 20 medarbetare. Verksamheten omfattar digitaltryck (HP och Xerox maskiner), offsettryck (8-färgs 50x70 Komori) samt lager och distribution.

"Som kund hos Joma GP kommer man fortfarande få samma service och höga kvalitet som idag. Skillnaden blir att man får direkt tillgång till en större produktionsanläggning med allt av vad det innebär. Exempelvis kan vi erbjuda betydligt lägre priser på utvalda produkter tack vare vårt samtryck i storpressen som idag ger våra kunder i Mälardalen stora tryckekonomiska fördelar." säger Erik Mauritzon, VD på ÅTTA.45.

Vidare berättar Erik om förvärvet:
"Vi tar nu ett naturligt steg söderut för att följa vår strategi med målet att bli Sveriges ledande tryckeriföretag. Det är spännande att vi kommer ha ett försäljningskontor i södra Sverige och därmed kunna bearbeta en del marknader som vi inte varit så aktiva i förut."

ÅTTA.45 byggde förra året landets modernaste tryckerihall i Järfälla norr om Stockholm – en satsning på över 120 miljoner kronor med maskiner och ny teknik.

Vi hälsar alla anställda och kunder på Joma GP varmt välkomna till ett modernt tryckeri!

Taggar: nyhet