FLIPPshop

BESTÄLL SMART ONLINE –
DET ÄR ENKELT MED FLIPPshop!

FLIPPshop är en e-handel för trycksaker. Ett smart sätt att beställa över nätet till riktigt bra pris. Vi erbjuder avancerade trycksaker i de flest förekommande formaten. Beställ i FLIPPshop och dela dina kostnader med andra. Pris och leveranstid ser du innan du slutför beställningen. Prova får du se hur lätt och smidigt det är att beställa trycksaker!

SÅ HÄR BESTÄLLER DU

1. VÄLJ PRODUKT. Välj en av våra standardprodukter.

2. SE PRISET. Under tiden du väljer upplaga, antal och format visas priset uppe till höger. Du kan själv välja om du vill lämna ditt tryckoriginal innan eller efter att köpet slutförs.

3. BESTÄLL. Sista steget är att slutföra beställningen. Som registrerad kund har du möjlighet att betala med faktura eller med kort.

OLIKA PRODUKTIONSTIDER HAR OLIKA PRISER

På vissa produkter och kombinationer visas mer än ett pris. Det lägre priset kallar vi för ett FLIPP-pris. Det kan vi erbjuda därför att vi kan producera flera liknande trycksaker samtidigt. Det kallar vi för samproduktion och tar bara några extra produktionsdagar.

PRISGUIDEN

För att guida dig till det mest tryckekonomiska alternativet har vi tagit fram en prisguide. Den utgår från de val du gjort och visar priser på flera intilliggande kombinationer.

FORMAT

I FLIPPshop är vi flexibla med formatet. A4 går att beställa vi inom formatet 190-215 x 260-300 mm. Bra för dig som vill ha lite annorlunda format.

KONTROLL AV TRYCKORIGINALET

Du kan känna dig trygg. I samband med att du laddar upp ett tryckoriginal görs en automatisk kontroll. Vi ser så att bilder håller rätt upplösning och att fonterna är inbakade. Skulle något inte stämma får du direkt reda på det.

BETALNING/REGISTRERING.

Vem som helst kan handla i FLIPPshop. Som ej inloggad användare erbjuder vi betalning med Master Card/Visa via PayEx.

Till FLIPPshop

Beställ via telefon: 08-553 348 00